magdireceptek

Vegán mentás eperturmix

Nagyon frissítő a nyári napokban egy ilyen turmix-szal indítani a napot. 🙂

Hozzávalók:

1/2 kg eper
1/2 l kukoricatej
1/2 vanília kikapart belseje
1 ek. méz
pár mentalevél

Elkészítés:

Egy magas falú edénybe tesszük a megmosott, lecsumázott epreket.  Beleöntjük a kukoricatejet, hozzáadjuk a vaníliát és mézet. Botmixerrel homogén italt varázsolunk belőle. 🙂 Sajnos férjemnek indulnia kellett, így már nem volt idő a kertből mentát behozni, amelyet fogyasztás előtt még belevágtam.

Ezeket olvastad már?

Vegán datolyás Anzac keksz

Én is elkészítettem ezt a kekszet, amelyet már régóta kinéztem. Az ANZAC egy mozaikszó („az ausztrál és az új-zélandi hadseregek...

Vegán hamburgeres nyílt!

A szállítás kicsit megviselte a hambikat… Kedves barátaink jóvoltából Budapesten ma megnyílt az első vegán hamburgeres a 1122 Városmajor u....

Pikáns-mákos rántott tofu

Nagyon szeretjük a tofut, ha még nem említettem volna eddig:-) A tofu többek közt gazdag lecitinben, fehérjében, rostanyagban, nem tartalmaz...