„Máglyarakás-variáció”
Reggelente jó kiadós „édességeket” szoktunk enni. Mielőtt még bárki is elhűlne, hogy ez milyen egészségtelen szokás, megnyugtatom, hogy nem csokoládé...
Reggelente jó kiadós „édességeket” szoktunk enni. Mielőtt még bárki is elhűlne, hogy ez milyen egészségtelen szokás, megnyugtatom, hogy nem csokoládé...
Hozzávalók: 2 csésze finomliszt1 zacskó sütőpor1 csésze nyírfacukor vagy eritrit1/2 csésze olaj1/2 csésze növényi tej 1/2 csésze ribizli1/2 csésze darált dió ribizli/áfonya —...
Az egyik kedvenc ételem a padlizsán, pedig régebben nem szerettem. 🙂 Olívaolajjal kikentem egy tepsit. Megmostam két nagyobb padlizsánt. Vékony,...