![]()  | 
| A karoböntet a fotóról lemaradt….:-) | 
Nagyon finom, könnyű édesség, akár reggeliként fogyasztva is.
 Hozzávalók – 2 személynek
4 db körte
1 bögre dió
10 dkg zabpehely
2 dl Vegimilk 
1 citrom héja
5 ek. nyírfacukor
—
2 ek.karob
1ek.méz
1/2ek.olvasztott kókuszzsír 
Elkészítés
A Vegimilket felforraljuk. A zabpelyhet beleöntjük, és megfőzzük. A végén ízesítjük nyírfacukorral és citromhéjjal. A diókat olaj nélküli serpenyőben megpirítjuk, és ezt is hozzákeverjük a megfőtt zabpehelyhez.
A körtéket „megskalpoljuk”. Kivájjuk a magházat, majd beletöltjük az előzőleg elkészített tölteléket. Olajjal kikent tepsibe tesszük gyümölcsöket és 150 fokon kb. 20 perc alatt kisütjük. 
A legvégén karoböntettel nyakon öntjük. Egyszerű, de nagyon finom és mutatós!
Most a gyönyörű, nagyszemű zabpehely és a karob is akciós a Vegetárnál.:-)
				Most a gyönyörű, nagyszemű zabpehely és a karob is akciós a Vegetárnál.:-)
								