magdireceptek

Ünnepi Goody-foody

Nagyon finom lehet az ünnepi asztalra, de azt követően is. Mi ma ettünk, kevés zöldséges barna bulgurral.

Hozzávalók:

1 csomag csirkés Goody-foody
20 dkg zöldhéjú zöldbab
1 marék dió
Bad Ischler fűszersó
4-5 ek. 100% extra szűz olívaolaj 

1 dl Alpro Yofu
+ citromlé, só

Elkészítés:

Legfőbb előnye, hogy kb. 10 perc alatt elkészül, és emellett nagyon finom, mutatós és laktató is. 
Egyszerűen kiolajozunk egy tepsit, és ebbe fektetjük a (nem kiolvasztott) csirkés Goody-foody-kat, megszórjuk mindegyik tetejét fűszersóval. Sütőben 150 fokon elkezdjük felengedni kb. 5 percig; eközben a zöldbabot sós vízben roppanósra pároljuk. Miután megforgattuk a Goody-foody-kat, a tepsibe tesszük a zöldbabot és az apróra vágott diót is. Együtt összepirítjuk, kb. 5 perc alatt. A yofuba keverünk egy kis citromlevet, sót és ezzel locsoljuk meg és valamilyen körettel és salátával kínáljuk.

Ezeket olvastad már?

Vegán tejes pite

vega_pokemontrainer4000

A mai főzelék után szerettem volna valami könnyű sütit készíteni. A tejes pitét régóta szeretném elkészíteni itthon, eddig még nem...

Vendégbejegyzés: Mirinda szelet (vegán)

vega_pokemontrainer4000

Kedvenc gyermekkori süteményemet fordította át vegánra Andi és Marika, ismét az ő receptjük következik. Marika eredeti végzettsége cukrász, így bátran...

Zöldséges köles-zabfasírt

Magdi

Hozzávalók: 15 dkg köles (hántolt) 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 3 ek. zabpehelyliszt 1 tk só 2 kk majoranna 2 ek étolaj 3 ek. lenmagpehely, 3 ek vízzel összekeverve 1 szelet tk. kenyér...