magdireceptek

„Csokis” gabonagolyó házilag

Punkaa adta az ötletet, gyorsan ki is kellett próbálnom. 

Hozzávalók:

3/4 csésze finomliszt
1/4 csésze karobpor
1/2 csésze darált kesudió / dió
2 ek. méz / agavé szirup
4 ek. natúr szójajoghurt

Elkészítés:

Összekeverjük a száraz alapanyagokat, majd hozzáadjuk a mézet, és a szójajoghurtot és tésztát gyúrunk belőle. 2-3 órára hűtőbe tesszük, majd kis golyócskákat formálunk belőlük és előmelegített sütőben 170 fokon 10-15 perc alatt kisütjük.
Növényi tejjel és gyümölcsökkel fogyaszthatjuk reggelente 🙂 

Ezeket olvastad már?

Sütőtök saláta

vega_pokemontrainer4000

Ismét sütőtök 🙂 Nagyon szeretjük, és jól is termett, ezért szinte minden héten van belőle krémleves, vagy krumplipürébe keverjük, fasírt...

Pizzás táska

vega_pokemontrainer4000

Ma pizzás táskát készítettem, sok-sok salátával ettük (amiben volt gyufaszál alakú retek, uborka, kaliforniai paprika és hozzá szezámöntet). Hozzávalók: 500...