HÉTFŐ
R: Édes, sütőben sült vegán bundás kenyér, kiwi, lekvár
E: Paradicsomos krumplifőzelék, „töltlék”
V: Ebédmaradék
KEDD
R: Köleskása, dió/mák, szederlekvár, alma
E: Lencsehurka, édesburgonyapüré, uborkasaláta
V: Ebédről maradék
SZERDA
R: Kenyér, tofukőrözött
E: Brokkoli krémleves, krumplis tészta
V: Ebédről maradék
CSÜTÖRTÖK
R: Hajdinakása (reszelt almával), gesztenyepüré, meggybefőtt
E: Csőben sült répa-cukkini, párolt kuszkusz, paradicsomsaláta tofuval
V: Ebédről maradék
PÉNTEK
R: Tejbegríz, lekvár, banán
E: „Lucskos káposzta” pászkagombóccal
V: Főtt krumpli, hagyma, növényi tejföl, olívaolaj, újhagyma, retek
SZOMBAT
R: Granola müzli, növényi tej, banán,
E: „Lucskos káposzta” pászkagombóccal, zabkeksz
V: Kifli, virsli, mustár, saláta, paradicsom
VASÁRNAP
R: Zabkása, mandarin, olajos mag
E: Gulyásleves, palacsinta (mákos, diós, növényi túrós)
V: Zsemle, kókuszzsír, diókolbász, mustár
Karfiolpástétom
Ma töltött paprikát készítettem. Mivel ennek a receptje már olvasható a blogon, így ezt nem írom le újra. De maradt...