magdireceptek

Sárgarépa-csicseriborsó fasírt

Ma petrezselymes újkrumplit készítettem rántott brokkolival, cukkinivel, salátával. De Fanni mostanában nem szereti a rántottakat (vagyis ha belegondolok, soha nem is szerette:-), így neki gyorsan odatettem főni egy kis répát, ill. volt főzve csicseri, így ebből készült pikk-pakk finom fasírt. 
Hozzávalók:
2 közepes sárgarépa
10 dkg csicseriborsó
himalaya só, bio levespor és ételízesítő – ízlés szerint
3-4 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
Elkészítés:
A sárgarépát és a csicseriborsót megfőzzük, majd összetörjük. A hagymát 2 ek. víz és olaj keverékén megpároljuk. A zabpelyhet belekeverjük és ízesítjük. Várunk 10-15 percet, majd kiformázzuk és olajjal kikent tepsiben 180 fokon megsütjük. 

Ezeket olvastad már?

Rizs – ahogy a gyerekek szeretik

Nálunk a natúr, főtt rizs és mellé egy rántott zöldség nem tartozik a kedvenc ételek közé – a gyerekeknél. A...