Hosszú idő után visszakerült hozzánk a kölcsönadott fényképezőgép!! Így ismét jelentkezünk egy finomsággal.
Nagyon finom padlizsánt és paradicsomot kaptunk rokonainktól, így ezekből az alapanyagokból készült egy sütőben sült finomság, mellé kesudiótejfölt és rizst ettünk.
Hozzávalók:
1 nagyobb padlizsán
1 nagyobb paradicsom
10 dkg tofu (füstölt)
5 gerezd fokhagyma
bio levespor és ételízesítő – ízlés szerint
himalaya fűszersó – ízlés szerint
4-5 ek. olívaolaj
1 csokor petrezselyem
Elkészítés:
A padlizsánt, paradicsomot, fokhagymát, tofut felkockázzuk. Egy tepsit meglocsolunk olajjal, beletesszük a padlizsánt és a paradicsomot, majd megszórjuk a fűszerekkel. 200 fokon 15 perc alarr félkészre sütjük, ekkor adjuk hozzá a fokhagymát, tofut. Még 10 percig sütjük. A végén megszórjuk felaprított petrezselyem zölddel. Pirítós mellé, vagy rizshez, krumplihoz is tálalhatjuk.