magdireceptek

Finomfőzelék tofutejföllel

Finomfőzeléket már régóta tervezek készíteni, nagyon szeretjük, és mivel maradt egy raklapnyi fasírtunk, ahhoz való főzelékre volt szükség, kapóra jött az ötlet:). Egy nagyobb fej hagymát megpároltam, majd tettem rá kis olajat, illetve 3 nagy felkockázott répát és az utolsó adag házi borsót a mélyhűtőből 🙂 Egy gerezd fokhagyma, ill. kömény, só, petrezselyem is került bele. Főztem, majd natúr tofus habarással (negyed tofu+kicsi víz+teljes kiőrlésű liszt botmixerrel összekeverve) behabartam. 

Ezeket olvastad már?

Mindennapi -virlis- kenyerünk

vega_pokemontrainer4000

Többen kértétek, hogy írjam meg, milyen kenyeret szoktam itthon sütni. bevallom, mostanában többször vesszük a kenyeret (alpesi rozsosat, ezt Fanni...

Nyári padlizsános sült

vega_pokemontrainer4000

Hosszú idő után visszakerült hozzánk a kölcsönadott fényképezőgép!! Így ismét jelentkezünk egy finomsággal. Nagyon finom padlizsánt és paradicsomot kaptunk rokonainktól,...