magdireceptek

Szezámmagos-rozmaringos-fokhagymás sült padlizsán

Az egyik kedvenc ételem a padlizsán, pedig régebben nem szerettem. 🙂

Olívaolajjal kikentem egy tepsit. Megmostam két nagyobb padlizsánt. Vékony, kb. fél centis karikákra vágtam. Majd beletettem a tepsibe, megszórtam rozmaringgal, sóval, szezámmaggal. Még meglocsoltam olajjal. Magas fokozaton sütöttem, majd miután megfordítottam, apróra vágott fokhagymát szórtam rá, és ezzel együtt összesütöttem. Nagggggyon szeretjük. 🙂 Most pritaminpaprikás, petrezselymes rizzsel ettük.

Ezeket olvastad már?

Magvas töltött paprika :)

vega_pokemontrainer4000

Régen került fel egytálétel a blogra. Ennek az az oka, hogy mostanában nem volti dőnk lefotózni, vagy sokszor volt az elmúlt...

Lestyános, avokádós paradicsomsaláta

vega_pokemontrainer4000

A lestyánt újra és újra felfedezem, most is épp reneszánszát éli nálunk. Hozzávalók: 6-8 szem paradicsom1 fej lilahagyma1/2 avokádó, kockázva2-3...