magdireceptek

Zellerpástétom

Gyors, faradt esti kep 🙂

Egyik mindenünk a zeller :). Ezért régóta tervezem, hogy pástétomot készítek majd belőle, ma volt időm is rá (maradt tegnapról ebédünk, így ez az idő szabadult fel:), ill. zeller is van bőven – még saját:). Olívaolajjal kikent tepsiben megsütöttem két közepes méretű, kockákra vágott zellert. Amíg sült a zeller, vízen megpároltam egy közepes, apróra vágott lilahagymát. A zellert összebotmixereztem, ezután beletettem a -vízzel együtt – a hagymát, sóval ízesítettem. Tettem bele kb. 1 tk. mustárt (szerintem nagyon megy hozzá:), 1 púpos ek. kókuszolajat, ízlés szerint petrezselyemzöldet, és egy nagyon kevés sörélesztőpelyhet. Ízletes, krémes, egészséges pástétom lett. 

Ezeket olvastad már?

Vegán citruskenyér

Magdi

Cukormáz helyett Nanna VitalSweet természetes gyümölcs cukorsziruppal édesített narancspudinggal. 🙂 Hozzávalók: 27 dkg tönkölyliszt (lehet finomliszt is)1 púpozott teáskanál sütőpor...