Egyik ismerősünktől tanultuk a receptet, némi változtatás után így néz ki a recept:
Hozzávalók:
8 db főtt krumpli
3 db nagyobb zeller
2-3 dl szójatej, natúr
3-4 tk. ételízesítő mix
himalaya só – ízlés szerin
3-4 tk. szárított snidling
15 dkg olvadós Violife növényi sajt
2 ek. sörélesztőpehely
Elkészítés:
A krumplit megfőzzük, majd a belsejét kivájjuk. A zellert megtisztítjuk, apró kockára vágjuk és enyhén sózott szójatejben megfőzzük. Az egészet leturmixoljuk és ízlés szerint még ételízesítőval ízesítjük, hozzákeverjük a snidlinget a reszelt sajtot és a sörélesztőpelyhet. A kapott krémmel töltjük meg a burgonyát. Tetejét megszórjuk szezámmaggal és olajozott tepsibe téve kisütjük.