magdireceptek

Zakuszka hasznosítása – arra az időre, ha kevés az időnk

Nem valami szép, de finom 🙂

Nálunk ez a horror napi menü 🙂 Mármint nem halloween-re vagy ilyesmire kell gondolni, csak azokra a napokra, amikor „horror sok munka” van, és örülök, ha élek 🙂
Szóval ilyenkor egy db füstölt tofut felkockázok, és olaj nélküli serpenyőben megpirítok, a végén teszek hozzá szezámmagot is (egy jó nagy marékkal), azt is megpirítom.
Mehet hozzá felkockázott aszalt paradicsom is, és végül az egészre ráöntök egy nagy üveg zakuszkát, pár csepp olívaolajat. Majd a kifőtt tésztát (ennyi mennyiséghez fél kg, és akkor a vacsoránk is letudva:) beleforgatom.
Valamikor kukorica is kerül bele. Mindig rengeteg friss salátával esszük.
Ma nem tettem bele kukoricát, mert pritaminpaprika-kukorica-paradicsom-lilahagyma-nyers karfiol salátát ettünk hozzá, így abban volt a kukorica:). (A saláta alapanyagait összevágjuk, majd sózzuk, és olívaolajjal meglocsoljuk)

Kb. 15 perc alatt elkészül, laktató és szerintünk nagyon finom is:) 

Ezeket olvastad már?

Bounty szelet (vegán)

Higgyétek el, nemcsak süteményeket eszünk, de holnap különleges nap lesz, mert férjem születésnapját ünnepeljük, már másodjára, hármasban. Így Fannival ma...

Mesés jégkrémek vegánoknak (is)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a mi kisfiúnk, Gergő egész évben tudna jégkrémet vagy fagylaltot enni desszertként. Így...