magdireceptek

Ismét kenyérsütés:)

Tegnap este ismét a bevált kenyérrecept alapján készítettem kenyerünket  (az elmúlt két hétben négyszer is ez készült, de nem untunk rá: mindig más alakúra formázom,  most pl. tortaformában sült, kerekkre 🙂 
Annyi újítást eszközöltem, hogy miután a kenyérsütő végzett a dagasztás-kelesztés-dagasztás-kelesztés (1:30 perces) program, utána még egyszer átdagasztottam, kelesztettem, majd a sütőbe tettem, a legalacsonyabb fokra még kelni kb. 30 percet. Utána vettem nagy lángra, majd közepesre a sütőt. Puhább, ruganyosabb lett a kenyér :). 

Ezeket olvastad már?

Extra meggyes-málnás-szilvás pite

Ez egy félig-meddig reform suti, de sajnos még nem sikerült teljesen kikísérletezni a bio változatot, mert mindig vendégeknek készül, és...

Brassói – másképp

Házilag eltett paprikába töltött káposztával 🙂  Ma több programunk, határidős feladatunk is van, így gyorsan főztem, férjem egyik kedvencét.. 🙂...