Utánaolvastunk, hogy a zabpehely is remek lázcsillapító, így ma reggel zabpehelykását főztem. És finom eper került bele, mivel férjem minden erejét összeszedve elment zöldséget-gyümölcsöt venni és meglepett az egyik kedvenc gyümölcsömmel. Nagyon gyengék vagyunk. Én is mire elkészült a kása, ill. a két napra főzött szerény ebédünk, és egy kenyerünk kisült, úgy elfáradtam, és szédelegtem. 🙁
Recept itt.
Sajnos a kásából még nem ettünk, mert nem vagyunk éhesek, de majd magunkba erőltetünk egy kis adagot, két nap alatt majd csak elfogy. Ez a bejegyzés a fotó miatt kerül fel az oldalra, mert olyan vidám.
Lázra jó egyébként még a meggy-és cseresznyebefőtt is, erről sem tudtunk, és van itthon sok, így azt is pusztítjuk majd (és milyen jó, hogy mézzel tettem el:)
Lázra jó egyébként még a meggy-és cseresznyebefőtt is, erről sem tudtunk, és van itthon sok, így azt is pusztítjuk majd (és milyen jó, hogy mézzel tettem el:)