magdireceptek

Zabos karfiolfasírt

Nagyon finom fasírt, érdemes kipróbálni. 🙂

Hozzávalók:

1 fej közepes karfiol
kb. 2 dl (1 bögre) zabpehely
himalaya só
vegeta
petrezselyem
1 ek. lenmag 

olívaolaj 

Elkészítés:

A karfiolt megpároljuk, majd összetörjük és hozzáadjuk a fűszereket, a darált lenmagot, és annyi zabpelyhet, hogy formálható lehessen. Egy tepsit kiolajozunk, majd megformázzuk a fasírtokat és 180-200 fokon kisütjük. 

Ezeket olvastad már?

Vegán karobos piskóta alma-birsalmadzsemmel

Egy újabb vegán piskótarecept, az egyik legjobb.:-) Hozzávalók: 1 bögre teljes kiőrlésű liszt1 bögre finomliszt2 bögre növényi tej 1 citrom héja4...

Zellerpástétom

Most látom, hogy még nem került fel ez a recept a blogra, pedig a téli esték kihagyhatatlan étele 🙂  Hozzávalók:...