magdireceptek

Zabos karfiolfasírt

Nagyon finom fasírt, érdemes kipróbálni. 🙂

Hozzávalók:

1 fej közepes karfiol
kb. 2 dl (1 bögre) zabpehely
himalaya só
vegeta
petrezselyem
1 ek. lenmag 

olívaolaj 

Elkészítés:

A karfiolt megpároljuk, majd összetörjük és hozzáadjuk a fűszereket, a darált lenmagot, és annyi zabpelyhet, hogy formálható lehessen. Egy tepsit kiolajozunk, majd megformázzuk a fasírtokat és 180-200 fokon kisütjük. 

Ezeket olvastad már?

Vegán stollen

Magdi

Nálunk stollen nélkül nincsen karácsony.  Mutatom, hogyan készítem – tej, tojás-és cukormentesen. Hozzávalók: 2,5 dl növényi tej 10 dkg  Nature...

Kifőztük -karácsony idén is

vega_pokemontrainer4000

Idén is lesz Kifőztük karácsonyi különszám, amelyben az én vegán -átvariált – flódni receptem is megjelenik majd. 🙂  Az újság...