Sajnos a mostani somlói egy kicsit szárazra sikerült (pedig a somlóit eddig még soha nem rontottam el, sajnálom, hogy most 5 vendégnek is kisebb csalódást okoztam, mármint a látvány szép volt, és ezért pár százalékkal jobbra számítottunk:), így érdemes több vagy hígabb pudinggal dolgozni. És bár így is megettük, de nem volt 100%-os :(. Vendégeinknek majd legközelebb finomabban készítem el, és lesz mazsola nélküli verzió is 🙂
(Saláta, és zöldséges palacsinta után ettük, erről majd valamikor később:)
A piskótánál ezt a receptet használtam.
Az önteteket így készítettem:
4.csomag vaníliás pudingot 2 liter rizstejjel (most ez volt itthon) és mézzel kikevertem, és megfőztem. A karobpudingot így készítettem.
Majd egy tál aljára tettem: piskótát, majd sárgabarack lekvárt, a két pudingot, mazsolát, diót, majd piskótát, lekvárt, pudingokat, diót, mazsolát, majd ismét piskótát, lekvárt, pudingot, diót, mazsolát.