magdireceptek

Vegán bundáskenyér

Vegán, tepsiben sült bundáskenyér? Igen!

A mai finomfőzelék mellé ezt ettük. A teljes kiőrlésű kenyeret felvágtam, majd fele-fele arányban kevertem ki teljes kiőrlésű és finomlisztet, tettem hozzá vizet, lenmagpelyhet, sót, és így sűrűbb palacsintatésztát kaptam. Ebbe forgattam bele a kenyeret, majd olajjal kikent tepsibe téve kisütöttem.
Olyan volt, mint az „eredeti”, csak finomabb és egészségesebb:)

Ezeket olvastad már?

Kesudiós brokkolipástétom

vega_pokemontrainer4000

Egyszerű, gyors, finom. Kell ennél több? 🙂 Saját fejlesztés ez is 🙂 Hozzávalók: 1 fej brokkoli1 ek. olívaolajsó1 ek. lenmagpehely...

Vegán, „vajas”-meggyes keksz

vega_pokemontrainer4000

Hozzávalók: 2,5 dl nyírfacukor12,5 dl liszt2 tk. vaníliás cukor40 dkg kókuszzsír1 citrom héja—meggylekvár Elkészítés: A tészta hozzávalóit kimérjük, a citrom...