magdireceptek

Vegán bundáskenyér

Vegán, tepsiben sült bundáskenyér? Igen!

A mai finomfőzelék mellé ezt ettük. A teljes kiőrlésű kenyeret felvágtam, majd fele-fele arányban kevertem ki teljes kiőrlésű és finomlisztet, tettem hozzá vizet, lenmagpelyhet, sót, és így sűrűbb palacsintatésztát kaptam. Ebbe forgattam bele a kenyeret, majd olajjal kikent tepsibe téve kisütöttem.
Olyan volt, mint az „eredeti”, csak finomabb és egészségesebb:)

Ezeket olvastad már?

Kókuszolajos, fekete szezámos kiflik

Kaptam egy kis kókuszolajat, így most ezzel kísérletezgetek, sütemények is készültek, de azokról még nem árulhatok el többet, csak egy...

Kókuszos, mézes diótej

Elfogyott a mandulánk, ill. kukoricatejporunk is, így ma reggel ezzel szembesülve diótejet készítettem. (Vagyis már tegnap előkészültem erre az állapotra,...

Cukkinis lecsós szójacsíkok

A tegnap kapott békés megyei  paprika és paradicsomszállítmányból (amelyért köszönet sógórnőmnek) + Rékától tegnap kapott cukkiniből finom cukkinis lecsós szójacsíkokat...