magdireceptek

Vegán banános-almás muffin

Ez a muffin még régebben készült, reggelire, csak nem volt idő feltölteni. 

Hozzávalók:

1 csésze finomliszt
1 csésze teljes őrlésű liszt
2 tk. őrölt kardamom
2 ek. foszfátmentes sütőpor
1/2 csésze nyírfacukor
1,5 csésze almalé
1 alma, lereszelve
2 közepes pépesített banán

Elkészítés:

A száraz és a nedves hozzávalókat külön-külön keverjük össze, majd egy nagy tálban keverjük egybe. Muffinformába téve 35 perc alatt, 160 fokon süssük készre. 

Ezeket olvastad már?

Rizses-napraforgós gombafasírt

Valamelyik nap töltött paprikát készítettem, azonban sajnos nem volt idő lefotózni. De maradt ki töltelék, amelyet ma reggel gyorsan fasírtnak...

Vegán bundáskenyér

Vegán, tepsiben sült bundáskenyér? Igen! A mai finomfőzelék mellé ezt ettük. A teljes kiőrlésű kenyeret felvágtam, majd fele-fele arányban kevertem...

Érik a spenót a kertben!

  Szedtünk egy nagy tál spenótot a kertben, így tegnap reggelire zöldturmixot ittunk.  Hozzávalók: 1 tál spenót 2 banán  1...