magdireceptek

Vegán banános-almás muffin

Ez a muffin még régebben készült, reggelire, csak nem volt idő feltölteni. 

Hozzávalók:

1 csésze finomliszt
1 csésze teljes őrlésű liszt
2 tk. őrölt kardamom
2 ek. foszfátmentes sütőpor
1/2 csésze nyírfacukor
1,5 csésze almalé
1 alma, lereszelve
2 közepes pépesített banán

Elkészítés:

A száraz és a nedves hozzávalókat külön-külön keverjük össze, majd egy nagy tálban keverjük egybe. Muffinformába téve 35 perc alatt, 160 fokon süssük készre. 

Ezeket olvastad már?

Hogyan édesítünk? Szirupokkal!

Fanni születése előtt sem használtunk fehér cukrot, csupán nyírfacukrot, vagy barna cukrot. Azóta amióta megszületett, az ő kásájába mindig csak...