magdireceptek

Trikolor saláta

Nagyon finom nyári saláta.

Hozzávalók:

1/2 kg friss paradicsom (nekünk most koktélparadicsomunk volt)
1/4-ed pritaminpaprikás tofu 
1 doboz Yoja szójajoghurt
3-4 gerezd fokhagyma
1 csokor friss kapor
1 ek. szezámmag
só-ízlés szerint

Elkészítés:

A paradicsomot és a tofut felkockázzuk. A szójajoghurtba (vagy natúr joghurtba) belekeverjük a szétnyomott fokhagymát, kaprot és a sót. Tálalás előtt ezzel az öntettel locsoljuk meg. Szezámmaggal megszórjuk.

Ezeket olvastad már?

Vegán isler

vega_pokemontrainer4000

Egyik kedvenc édességem az isler, és most elkészítettem vegánul. Nagyon finom. Főzőkörön mutattuk be egyébként, még a tavalyi évben ezt...

Mákpudingos vegán sütemény gyümölcsökkel

vega_pokemontrainer4000

Pénteken kedves ismerőseink házában jártunk (úgy, hogy csak fiúk volt otthon), és a konyhát bevéve Timivel (unokatestvérük) süteménysütés közben találtunk...