magdireceptek

Trikolor saláta

Nagyon finom nyári saláta.

Hozzávalók:

1/2 kg friss paradicsom (nekünk most koktélparadicsomunk volt)
1/4-ed pritaminpaprikás tofu 
1 doboz Yoja szójajoghurt
3-4 gerezd fokhagyma
1 csokor friss kapor
1 ek. szezámmag
só-ízlés szerint

Elkészítés:

A paradicsomot és a tofut felkockázzuk. A szójajoghurtba (vagy natúr joghurtba) belekeverjük a szétnyomott fokhagymát, kaprot és a sót. Tálalás előtt ezzel az öntettel locsoljuk meg. Szezámmaggal megszórjuk.

Ezeket olvastad már?

Vegán, tönköly mákos pite

Van még egy kiló tavalyi mákunk, és mivel nagyon kívántam is, tegnap este abból készítettem süteményt. Nagyon finom lett, igazán...

Fűszeres-bundás sárgarépagolyók

A zöldségek bundában történő kisütése remek alkalom arra, hogy a „nemszeretem zöldségeket” megetessük gyermekünkkel. Nos, ez a recept is ilyen...