magdireceptek

Trikolor saláta

Nagyon finom nyári saláta.

Hozzávalók:

1/2 kg friss paradicsom (nekünk most koktélparadicsomunk volt)
1/4-ed pritaminpaprikás tofu 
1 doboz Yoja szójajoghurt
3-4 gerezd fokhagyma
1 csokor friss kapor
1 ek. szezámmag
só-ízlés szerint

Elkészítés:

A paradicsomot és a tofut felkockázzuk. A szójajoghurtba (vagy natúr joghurtba) belekeverjük a szétnyomott fokhagymát, kaprot és a sót. Tálalás előtt ezzel az öntettel locsoljuk meg. Szezámmaggal megszórjuk.

Ezeket olvastad már?

Reggeli vegán palacsintatorta

A mai reggelink előző nap elkészített palacsinta, ill. palacsintatorta volt. A tésztáról már itt írtam. A töltelékek pedig ez volt:...

Kapros reteksaláta hajdinacsírával

Kicsit meredeknek hangzik…de finom. Aki nem szereti amúgy a hajdinát, az is kóstolja meg. Vagy adjon hozzá másfajta csírát. 😀...