Ma több napos szabadságra indulunk – férjem szüleinek segítünk a mezőgazdasági munkálatokban, Békés megyében. Több ezer tő paprika ültetés, dinnyeoltás vár ránk. 🙂 Így a korai (dél körüli) utazás előtt a sok elintézni való mellett csak egy gyors ebédre futotta. Tésztát főztem, közben egy hagymát megpároltam vízen, reszeltem bele két sárgarépát és egy kis pritaminpaprikát, majd ezek megpuhulása után házilag eltett babkrémet (turmixolt lecsó és bab, erről majd később:). Mellette egy serpenyőben olaj nélkül megpirítottam a szezámmagot, kinyitottam egy Kidney babkonzervet. És a hagymás-répás-paprikás babkrémbe öntöttem a babot és a szezámmagot is. Fogyasztás előtt kerül a tésztára a „szósz”.
Hamarosan megjelenik A tavasz ízei
Többen érdeklődtetek, hogy mikor jelenik meg A tél ízei vegán szakácskönyv folytatása. Nos, úgy néz ki, 3 héten belül kapható...