magdireceptek

Datolyás-kakaós brownie

Hozzávalók:

10 dkg datolya
1 dl víz / vaníliás szójatej
1 dl olaj
5 ek holland kakaó/karobpor
eritrit, xilit-ízlés szerint
2 ek. lenmagpehely
10 dkg liszt
2 tk. foszfátmentes sütőpor

Elkészítés:

A datolyát a vízzel (vaníliás szójatejjel) és olajjal összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a kakaót, a lenmagpelyhet, lisztet, sütőport, eritritet. Alaposan összekeverjük, majd olajozott-lisztezett tepsibe téve 180 fokon max 15-20 perc alatt kisütjük.
Mi datolyasziruppal ettük.

Ezeket olvastad már?

Újabb saláta: virsli-paprika-édeskömény

Hozzávalók: 1 üveg szójavirsli1 fej édeskömény2 kápia paprika5-10 szem koktélparadicsom1 póréhagyma— 5 ek. 100% extra szűz olívaolaj5 ek. víz1 ek....

Medvehagymás kölesvaj

Tegnap az egészségnapon A tavasz ízei árusításakor kis kóstolóval kedveskedtünk a vevőknek. Ezt a kölesvajat Nagy Zsuzsa készítette, a könyvbeli...