magdireceptek

Sült paprika saláta

Tulajdonképpen ez nem is recept, annyira egyszerű, de azért csak megosztom.

Hozzávalók:

1 piros kaliforniai paprika
1 zöld kaliforniai paprika
1 sárga /narancssárga kaliforniai paprika
2 ek. 100% extra szűz olívaolaj
2 ek.víz
só – ízlés szerint
1 tk. citromlé
1 tk. kakukkfű
2 tk. fokhagymapor

Elkészítés:

A paprikákat felvágjuk. Egy tepsit kiolajozunk és belerakjuk a felvágott paprikákat, meglocsoljuk. 150-160 fokos sütőben roppanósra pároljuk. Majd egy tálba tesszük, sózzuk, kakukkfűvel, fokhagymaporral és citromlével ízesítjük. Mi kukoricás barna rizs és rántott tofu mellé ettük.

Ezeket olvastad már?

Lasagne-palacsinta

Ilyen lett a végeredmény, recept kicsit lejjebb…:) Tegnap este vegán zabpehelylisztes palacsintát sütöttem, mert szomszédunknak nagyon jól sikerült a hegedű...

Spenótos-tofus rakott nokedli

Ez egy régebbi ebédünk volt, de most látom, hogy nem került még fel a blogra. Így leírom gyorsan: 1 kg...

Tavaszváró szendvicskrém

Finom, egyszerű és gyors pástétom. Az alapanyagok pedig minden háztartásban megtalálhatóak, szóval érdemes kipróbálni. 🙂 Hozzávalók: 1 nagyobb főtt krumpli,...