magdireceptek

Sült paprika saláta

Tulajdonképpen ez nem is recept, annyira egyszerű, de azért csak megosztom.

Hozzávalók:

1 piros kaliforniai paprika
1 zöld kaliforniai paprika
1 sárga /narancssárga kaliforniai paprika
2 ek. 100% extra szűz olívaolaj
2 ek.víz
só – ízlés szerint
1 tk. citromlé
1 tk. kakukkfű
2 tk. fokhagymapor

Elkészítés:

A paprikákat felvágjuk. Egy tepsit kiolajozunk és belerakjuk a felvágott paprikákat, meglocsoljuk. 150-160 fokos sütőben roppanósra pároljuk. Majd egy tálba tesszük, sózzuk, kakukkfűvel, fokhagymaporral és citromlével ízesítjük. Mi kukoricás barna rizs és rántott tofu mellé ettük.

Ezeket olvastad már?

Édes otthoni íz :-)

A krumplileves gyermekkori kedves emlékem, most vegán módon készítettem el.  Hozzávalók: 3 nagyobb krumpli1 fej vöröshagyma3 dl kukoricatej2 ek. liszt1...

Vegán gyümölcsös piskóta

A fotó nem sikerült sajnos, én készítettem, 1 perc alatt, és este is volt már, nem találtam a vakut stb....

Tárkonyos krumpligombóc leves

A répakockák sajnos nem látszanak, pedig ott vannak 🙂 Ez az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb levesrecept. Előző este megfőztem a...