magdireceptek

Spagetti petrezselymes-zelleres tejszínes gombával

Sógorom kedvencei a tésztaételek. Így gondoltam, most az ő kedvében járok 🙂 Kifőztem egy csomag spagettit, mellette vízen hagymát pároltam, majd rátettem a felkarikázott répát és gombát (kb. 1 kiló volt), majorannát, fokhagymát, és addig pároltam, amíg meg nem puhult. Ekkor növényi tejszín került bele, és friss, aprított petrezselyem és zellerzöld. Frissen, fogyasztás előtt kerül a tésztára. 🙂 

Ezeket olvastad már?

Vegán krumpligombóc leves

Ez egy fajta krumpligombóc leves. Anyósom pl. másképp készíti, majd ha náluk leszünk, meg is kérem, hogy főzzük együtt az...

Zöldbabos kapros palócleves

Hozzávalók:kb. fél kiló zöldbab,2 sárgarépa,1 fehérrépa,zeller,2 krumpli,1 fej hagyma,3-4 gerezd fokhagyma,só,kapor,kömény. Feltesszük főni a zöldbabot és a többi zöldséget, kis...