magdireceptek

Spagetti petrezselymes-zelleres tejszínes gombával

Sógorom kedvencei a tésztaételek. Így gondoltam, most az ő kedvében járok 🙂 Kifőztem egy csomag spagettit, mellette vízen hagymát pároltam, majd rátettem a felkarikázott répát és gombát (kb. 1 kiló volt), majorannát, fokhagymát, és addig pároltam, amíg meg nem puhult. Ekkor növényi tejszín került bele, és friss, aprított petrezselyem és zellerzöld. Frissen, fogyasztás előtt kerül a tésztára. 🙂 

Ezeket olvastad már?

Sárgabarackos babka

Magdi

A gyerekek nagyon szeretik: 30 dkg liszt (lehet fele-fele teljes őrlésű-finomliszt vagy én most rizslisztet és zablisztet adtam a finomliszthez,...

Zöldségekkel töltött szamósza

Magdi

Finom vendégváró csemege, próbáljátok ki, nem fogtok csalódni. Hozzávalók: A tésztához: 50 dkg liszt (lehet fele-fele teljes őrlésű-finomliszt) 4 ek....

Zabpehely láz ellen

vega_pokemontrainer4000

Utánaolvastunk, hogy a zabpehely is remek lázcsillapító, így ma reggel zabpehelykását főztem. És finom eper került bele, mivel férjem minden...