magdireceptek

Sárgarépa pástétom

Ma egy nagyon-nagyon egyszerű és finom pástétom készült. 
Először akkor készítettem, amikor a nyári receptes könyvet fotóztuk, és mivel mindannyiunknak ízlett, ma ismét ez készült, egy kis módosítással, hogy ne lőjem le teljesen a poént 🙂 
A recept olvasható lesz tehát majd a könyvben (a fotó már onnan származik, természetesen, ez is kicsit más lesz:). 
Egy nagy répát egészben kifőztem. Közben fél füstölt tofut összeturmixoltam, kevés olívaolajat, sót, szezámmagot tettem hozzá. 
Ebbe törtem bele a megfőtt répát, jól összekevertem, és máris fogyasztható volt. 🙂 
Nagyon egyszerű, mégis kellemes pástétom. El is fogyott 🙂 

Ezeket olvastad már?

Vacsorára tepsis krumpli lecsóval

Az ebédről megmaradt lecsóhoz (persze kolbász már nem maradt a lecsóban:) kifőztem egy kis krumplit, majd kevés olajon tepsiben megpirítottam,...

Zöldségekkel töltött vegán palacsinta

Tegnap készítettem a zöldséges palacsintát, vacsorára és mai ebédnek  Mivel rohannom kellett, miközben sültek a palacsinták (tésztarecept itt), hagymát pároltam,...