magdireceptek

Földimogyoróvajas karobos piskóta

Egyszerű, gyors, finom. Kell ennél több? 🙂

Hozzávalók:

30 dkg finomliszt
25 dkg lágy világosbarna nádcukor (v. xilit, v. sötétbarna nádcukor)
6 ek. karobpor
2 ek. mogyoróvaj
0,5 dl szójaolaj (v. egyéb olaj)
3 dl víz vagy növényi tej
1/2 csomag foszfátmentes sütőpor

blansírozott földimogyoró

házi mogyorókrém

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat, majd a nedveseket is külön-külön összekeverjük, majd egybevegyítjük, és olajjal kikent, liszttel megszórt tesibe simítjuk, megszórjuk a mogyoróval és 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük. 

Ezeket olvastad már?

Paprikás-fokhagymás miniperec

Nagyon finom, magában, de 1-1 leves vagy saláta mellé is. Hozzávalók: 1 kg liszt (fele teljes kiőrlésű, fele finomliszt)5 dl...

Menü- 2. hét

Remélem, mindenkinek jól telt az elmúlt hete. Hozom a 2. heti menüt. Mi egy három napos utazáson vagyunk túl, amelyben...