magdireceptek

Rozmaringos tepsis burgonya, búzahússal és aszalt paradicsommal

Tegnapról maradt aszalt paradicsommal és pestóval töltött sült szejtán (ennek a receptjét még nem árulom el :). Ma kifőztem hozzá 6 nagy szem burgonyát,  készítettem egy kis besamellt (kukoricaliszt+Yoja+só+olaj+rozmaring: mindez összefőzve), és ezeket a maradékokat raktam meg:
Tepsi aljára:  kevés olaj, majd  krumplikarikák, erre asztalt paradicsom szeletek és  szejtán kockák + rozmaring+só+ besamell, és ezt még egyszer megismételtem. 
Hihetetlenül harmonikus és finom lett. Friss salátával fogyasztottuk. 🙂 

Ezeket olvastad már?

Szupergyors vegán mandulakeksz

vega_pokemontrainer4000

Igazi téli csemege, ha már unjuk a mézeskalácsot. Ráadásul gluténmentes is, mivel a mandulalisztet nagyon szeretem, ezzel készítettem. Hozzávalók: 2...

Házi zabos-magvas „kenyérkeksz”

vega_pokemontrainer4000

Néha jól esik kenyér helyett az alábbi teljes értékű „kenyérkeksz”, amelyről Punkánál olvastam, még régebben: Hozzávalók: 0,5 dl szezámmag0,5 dl...

Babonézes répasaláta

Magdi

Egyszerű, de mégis érdekes salátarecept. Hozzávalók: 30 dkg főtt fehérbab 1/2 tk. só 1/2 tk. mustár ízlés szerint citromlé 1-1,5...