A Biorganik nagyon finom és egészséges instant kásákat forgalmaz, érdemes „nehezebb napokra” beszerezni, hogyha nincsen is idő, vagy ha éppen úton vagyunk, mégis jól induljon a nap. Mi egyik reggel rizskását ettünk mandulavajjal, datolyasziruppal és gyümölcsökkel dúsítva, és mivel maradt, gondoltam, készítek belőle egy kis „pudingot” ami jó lesz pl. uzsonnára Fanninak.
Hozzávalók:
15 dkg instant rizskása
víz
1-2 kis doboz citromos Sojade növényi gyümölcsjoghurt
—
kb. 10 dkg eper
10 dkg málna
Elkészítés:
Az instant kását 80 fokos vízzel kikeverjük, és állni hagyjuk. Majd hozzáadjuk a növényi joghurtot, állagtól függően adjunk hozzá a joghurtból. Vizezett formába öntjük, majd tálaljuk. A szószt egyszerűen készítettem: a málnát és az epret roppanósra összefőztem kb 5 perc alatt. Ezzel locsoljuk meg tálaláskor.