magdireceptek

Paprikás krumpli gazdagon

2 kg burgonya

1 fej vöröshagyma

1 db paprika és paradicsom

1 kis kanál pirospaprika

kb. 2 ek. olaj

Só, vegamix (vegeta)

1 mk. őrölt kömény

1 kk. paradicsompüré

gabonakolbász – igény szerint

1 csomag szójavirsli

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk és tetszés szerinti alakúra vágjuk. A paradicsomot és paprikát megmossuk, kis kockákra felvágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk, majd egy nagyobb edényben kevés olaj és víz keverékén aranybarnára pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, valamint a paradicsompürét és ezeket is belekeverjük, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, átkeverjük és felöntjük 3 dl vízzel. A gabonakolbászt és a karikákra vágott virslit a végefelé adjuk hozzá.

Ezeket olvastad már?

Gabonakolbászos babpástétom

A sólet ihlette ezt az ételt, és mivel túl sok babot áztattam be, el is tudtam készíteni. Hozzávalók: 25 dkg...

Mandulás Raffaello golyó (vegán)

Ki ne szeretné a bolti Raffaellot? Íme, egy recept, amely kicsit pótolja a hiányát: Hozzávalók: 20 dkg kókusztejpor 18 dkg...