magdireceptek

Őszi saláta

Nagyon finom, érdemes kipróbálni, megkóstolni.

Hozzávalók:

1 közepes cékla
ugyanannyi sütőtök
2 paradicsom
1/2 füstölt tofu 
1 kisebb lilahagyma
1 marék kesudió
3 ek. olívaolaj
só – ízlés szerint
1 ek. sörélesztőpehely
2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A zöldségeket, hagymát, paradicsomokat és a tofut is apró kockákra vágjuk.  A diót egy zsiradék nélküli serpenyőben megpirítjuk. Az olajat kikeverjük a sóval, sörélesztőpehellyel, átnyomott fokhagymával. Tálalás előtt a salátára öntjük.

Ezeket olvastad már?

Gesztenyés-diós pohárkrém

Főzőkörön is készítettük, egyik nagy kedvenc volt ez a pohárkrém. Alapja egy vegán diós piskóta, a krém pedig egy diós-gesztenyés...

Rozmaringos caprese vegán módra

Egyszerű, gyors, finom.:-) Hozzávalók: 4 paradicsom (nálunk most vegyesen: piros, fekete, sárga)15 dkg füstölt tofu3 ek. 100% extra szűz olívaolaj 2...