Lassan itt az eperszezon, így ideje elpusztítani a hűtőben megmaradt fagyasztott, finom eperszemeket.
Most vegán nyers brownie készült hozzá.
Hozzávalók:
1 bögre mandulaliszt
2 púpos ek.kakaópor
20 szem datolya
4-5 ek. juharszirup vagy alternatív édesítőszer
—
1 csomag xilites vaníliapudingpor
1/2 l növényi tej
Elkészítés:
A datolyát egy éjszakára beáztatjuk. Majd az áztatólével (kb 0,5 dl) együtt turmixgépbe tesszük, és simára turmixoljuk. Hozzáadjuk a mandulalisztet, a kakaóport, és az édesítőt. Hűtőformába tesszük és 2 órára hűtőbe tesszük. Eközben elkészítjük az ebédet, játszunk egy nagyot a gyerekekkel és a pudingot is elkészítjük. Ráöntjük a felszeletelt süteményre, és eperrel díszítjük.