Amikor tehetjük, sok nyerset eszünk, de arra gondoltunk, idén hetente-kéthetente, ahogy jólesik, vagy ahogy „kijön”, nyers napot tartunk. Fontos, hogy elég rost, vitamin kerüljön a szervezetünkbe. Ekkor főképp frissen préselt leveket iszunk, illetve délelőtt gyümölcsöt, délután nyers zöldséget eszünk. A mai napot ilyennek szántuk, főképp C vitaminban gazdag almánk van itthon, illetve répa, ezek lesznek az ételeink 🙂
Még tegnapról lemaradt, hogy az újrahasznosítás jegyében a megmaradt lencsefőzelékből lencsepástétom készült. Vegetáriánusként az egyik legnagyobb kihívás, hogy mit tegyél a kenyérre. Itthon szoktam pástétomokat készíteni. Direkt több főzeléket készítettem, és a maradékot egyszerűen összebotmixereztem, tettem bele petrezselymet és friss, itthoni póréhagymát. Nagyon finom lett, vacsora alkalmával el is fogyott, így fotó nem is készült.:(