magdireceptek

Newton’s dream: mindenki álma


Lassan végre itt az igazán jó idő, jön az osztálykirándulások, családi túrák, táborok ideje, talán ezért is egyre többen kérdezitek, hogy mit is igyon vízen kívül a gyermeketek. Egy családi utazásunk alkalmával jutottunk el egy Szekszárd környéki csoda-piacra, ahol számos finom és egészséges terméket árusítanak. Ott fedeztük fel a Newton’s dream termékeit: a cékla-és almakarikát, illetve 7 féle ízben előállított lebegőrostokat tartalmazó italcsaládot; melyek üveges kiszerelésben és tasakban is kaphatók. 

A cég fő célja, hogy  kizárólag hazai termelőktől vásárolják az első osztályú, válogatott  alapanyagokat, hogy ezáltal prémium minőségű termékeket gyártsanak. 

Modern, forradalmi technológián alapuló gépsorral dolgoznak és a folyamatosan fejlesztett, egyedi gyártástechnológia során a természetes elpárologtatási folyamat megvalósulásával lesz ropogós az általuk gyártott alma-és céklakarika. 

Alapanyagaikat, ahogy írtam is, a helyi régiókból szerzik be, hogy ezzel a helyi termelők munkáját támogassák. 

Először alma-és céklakarikák gyártásával léptek a piacra, majd a termékeik sikere után álmodták meg a velőüzemüket, ahol hazánkban egyedi, lebegőrostokat tartalmazó italcsaládot fejlesztettek ki és gyártanak azóta is. Ezek is adalékanyag-és cukormentesek. Kezdetben 3, majd 7 ízben (szőlő, alma-cékla smoothie, cékla smoothie, homoktövis, alma-homoktövis smoothie, alma smoothie, limonádé, ezek közül az alma-cékla, alma-homoktövis és az alma tasakos kiszerelésben is kapható) lettek elérhetők ezek az italok. A 100% cékla italuk termékminősítési megfelelése alapján pedig gyógyszertárakban is forgalmazható lett. 

A termékek megkostolásakor igazi ízélményben lehet részünk: a gyümölcsök és a zöldségek természetes ízvilágát fedezhetjük fel azokban. Semmihez sem fogható rostos állaggal találkozhatunk.  Termékeik nem pusztán csemegék, hanem szervezetünk, egészségünk szempontjából fontos tápanyagbeviteli források. Környezettudatos gondolkodásukat tükrözi, hogy a gyártás során felhasznált energiát a napelemrendszerük biztosítja. 

A mi gyermekeink az összes terméket kostolták és szeretik, annak ellenére, hogy pl. a céklával nincsenek nagy barátságban. Fanninak a limonádé, a szőlő nagy kedvence, Gergőnek a limonádé, szőlő mellett a homoktövis tartalmúak is.

Bátran ajánlom, probáljátok ki ti is ezeket az egészséges finomságokat, itt tudtok rendelni vagy az alábbi helyeken tudjátok megvásárolni.

Ezeket olvastad már?

Tavaszi zöldségkrémleves

vega_pokemontrainer4000

Itt a tavasz, friss zöldségekkel. Tegnap este körbenéztem a konyhában, és találtam répát, fehérrépát, zellert, krumplit, karalábét, hagymát. Hmmm, minden...

Mini bundás banán

vega_pokemontrainer4000

Tegnap a közeli zöldségesnél 200 Ft-ért kaptam banánt, gyorsan vettem is, kb. 2 kilót. Viszont sajnos kicsit éretlen, nem igazán...

1 éves lett unokahúgunk

vega_pokemontrainer4000

Bakk Boglárka, kicsi unokahúgunk hihetetlen, de 1 éves lett kedden.  Tegnap „ünnepelt” a család, nővéremék szentendrei otthonában.  1,5 órára mi...