magdireceptek

Napraforgós-medvehagymás pesto

Az egyik legfinomabb pesto. Persze, finom olívaolaj is kell hozzá.:-)

Hozzávalók:

1 csokor medvehagyma
1 marék napraforgómag
3 ek. extra szűz olívaolaj 
só- ízlés szerint

Pritaminpaprikás tofu 

Elkészítés:

 A napraforgómagot olaj nélküli serpenyőben megpirítjuk. A medvehagymát felaprítjuk. Majd mindezt + olívaolajat egy mixerbe tesszük és alaposan összeturmixoljuk. Utólag sózzuk. Ma tésztára tettük, és pritaminpaprikás tofu kockákat is ettünk hozzá. Fenséges volt.:-)

Ezeket olvastad már?

Vegán datolyás Anzac keksz

vega_pokemontrainer4000

Én is elkészítettem ezt a kekszet, amelyet már régóta kinéztem. Az ANZAC egy mozaikszó („az ausztrál és az új-zélandi hadseregek...

Főtt céklasaláta

vega_pokemontrainer4000

Igazi téli saláta, egy kis növényi sajttal, friss rukkolával, spenóttal dúsítva. Nagyon szeretjük a céklát, én főképp nyersen szoktam salátában...

Betegség és programajánló

vega_pokemontrainer4000

Ma pesto-s tésztával töltött gomba lett volna az ebéd (mivel tegnap kaptam 200Ft/kg-ért gyönyörű gombát, ill. még pesto is maradt),...