magdireceptek

Mogyorókrémes-marcipános tápiókapuding


Hozzávalók:

10 dkg tápióka gyöngy
3 dl víz
6 dl kókusztej 
10 dkg aranybarna nádcukor
1 bio citrom héja
5 dkg marcipán nádcukorral

karobos mogyorókrém
gyümölcsök

Elkészítés:

A tápiókát egy nagy lábasba tesszük, és felöntjük vízzel, 15 percig állni hagyjuk. Amikor felszívta a vizet, felöntjük a kókusztejjel és közepes hőfokon kavargatva megfőzzük, amíg a gyöngyök puhák, áttetszőek lesznek. Ekkor adjuk hozzá a cukrot, citromhéjat és az apró kockákra vágott marcipánt. Összekeverjük. Rétegezzük mogyorókrémmel és gyümölcsökkel, behűtve tálaljuk. 
TIPP: a marcipán kihagyható. 

Ezeket olvastad már?

Gyors bbq szószos tofu

vega_pokemontrainer4000

Nem volt kedvem a tofut bepanírozni, és kirántani, azonban maradt estére salátánk és zöldséges rizsünk (a cukkinifasírt már majdnem elfogyott),...