magdireceptek

Kukoricakása-kuglóf és szilvaszósz, 15 perc alatt :)

Holnap reggelre készült ez a finomság. A fotó sajnos nem sikerült, én követtem el, 1 perc alatt.

A kukoricakását úgy főztem meg, mint máskor, annyi a különbség, hogy most formába tettem, méghozzá rétegelve:

1 réteg kása,
1 réteg őszibarack,
1 réteg kása,
1 réteg tofutúró (összetörtem egy natúr tofut és vaníliával, Yoja szójajoghurttal, citromhéjjal ízesítettem,
1 réteg kukoricakása.

Reméljük, finom lesz, és ízlik a holnap reggeli vendégünknek is 🙂
A mélyhűtőből szedtem elő szilvát, és friss szilvaöntet készült hozzá, a 15 percbe még ez is belefért 🙂

Ezeket olvastad már?

Karfiolpástétom

Könnyű, finom pástétom.  Hozzávalók: 1 kis fej karfiol 1 szál közepes sárgarépa 1 közepes héjában főtt burgonya 1 fej lila...

Ünnepi Goody-foody

Nagyon finom lehet az ünnepi asztalra, de azt követően is. Mi ma ettünk, kevés zöldséges barna bulgurral. Hozzávalók: 1 csomag...