magdireceptek

Kukoricakása-kuglóf és szilvaszósz, 15 perc alatt :)

Holnap reggelre készült ez a finomság. A fotó sajnos nem sikerült, én követtem el, 1 perc alatt.

A kukoricakását úgy főztem meg, mint máskor, annyi a különbség, hogy most formába tettem, méghozzá rétegelve:

1 réteg kása,
1 réteg őszibarack,
1 réteg kása,
1 réteg tofutúró (összetörtem egy natúr tofut és vaníliával, Yoja szójajoghurttal, citromhéjjal ízesítettem,
1 réteg kukoricakása.

Reméljük, finom lesz, és ízlik a holnap reggeli vendégünknek is 🙂
A mélyhűtőből szedtem elő szilvát, és friss szilvaöntet készült hozzá, a 15 percbe még ez is belefért 🙂

Ezeket olvastad már?

Búzahússal töltött kelkáposzta

Igazi laktató téli ételkülönlegesség! Hozzávalók:1 kg kelkáposzta1/2 kg vöröshagyma2 ek. pirospaprika4-5 gerezd fokhagyma2 kanál paradicsomlé1 ek. paprikakrém (csípős)himalaya só ízlés...

Sós rúd – gyorsan és egészségesen :)

Mára maradt ebédünk, így kora reggel csak vacsorára készítettem – a tegnapi maradék tölteléket is felhasználva – egy kis tepsis-töltött...

Amarántos zabpehely pástétom

Ezt a receptet Jerry-től, férjem korábbi főiskolai társától tanultuk, és persze kicsit magunkra szabtuk. 🙂 Régóta nagyon szeretjük, és mivel...