magdireceptek

Kukoricakása-kuglóf és szilvaszósz, 15 perc alatt :)

Holnap reggelre készült ez a finomság. A fotó sajnos nem sikerült, én követtem el, 1 perc alatt.

A kukoricakását úgy főztem meg, mint máskor, annyi a különbség, hogy most formába tettem, méghozzá rétegelve:

1 réteg kása,
1 réteg őszibarack,
1 réteg kása,
1 réteg tofutúró (összetörtem egy natúr tofut és vaníliával, Yoja szójajoghurttal, citromhéjjal ízesítettem,
1 réteg kukoricakása.

Reméljük, finom lesz, és ízlik a holnap reggeli vendégünknek is 🙂
A mélyhűtőből szedtem elő szilvát, és friss szilvaöntet készült hozzá, a 15 percbe még ez is belefért 🙂

Ezeket olvastad már?

Rakott-sült zöldséges-tofus tészta

Hétvégén több napra vendégeink érkeznek, ilyen esetben sikeres szokott lenni, ha egy nagy tepsi rakott valamit készítek két napra. Orsó...

Szilvalekváros (diós, mákos) kifli

Hagyományos téli, karácsonyi sütemény, „új köntösben”. 🙂 Hozzávalók: 50 dkg teljes őrlésű liszt40 dkg finomliszt10 dkg durumliszt20 dkg lágy (megolvasztott)...