magdireceptek

Kukoricakása-kuglóf és szilvaszósz, 15 perc alatt :)

Holnap reggelre készült ez a finomság. A fotó sajnos nem sikerült, én követtem el, 1 perc alatt.

A kukoricakását úgy főztem meg, mint máskor, annyi a különbség, hogy most formába tettem, méghozzá rétegelve:

1 réteg kása,
1 réteg őszibarack,
1 réteg kása,
1 réteg tofutúró (összetörtem egy natúr tofut és vaníliával, Yoja szójajoghurttal, citromhéjjal ízesítettem,
1 réteg kukoricakása.

Reméljük, finom lesz, és ízlik a holnap reggeli vendégünknek is 🙂
A mélyhűtőből szedtem elő szilvát, és friss szilvaöntet készült hozzá, a 15 percbe még ez is belefért 🙂

Ezeket olvastad már?

Sárgarépa-csicseriborsó fasírt

Ma petrezselymes újkrumplit készítettem rántott brokkolival, cukkinivel, salátával. De Fanni mostanában nem szereti a rántottakat (vagyis ha belegondolok, soha nem...

Vegán ribizlis muffin

Régen volt muffin recept, most következik egy. Eddig bírták a ribizlik a mélyhűtőben 🙂 A recept Steiner Kristóf klasszikusa nyomán...