magdireceptek

Kifőztük karácsonyi számára készülődés és STAR magazinban megjelenés

Mára maradt ebédünk, és ez azért jött jól, mert reggel 8-kor elmentem itthonról és csak este 7 körül értem haza.
És este egy restanciámat pótoltam/pótolom: idén, ha minden igaz, a Kifőztük magazin karácsonyi számába bekerülhet a vegán flódni receptem, amely nem a hagyományos diós-mákos-almás-szilvalekváros verzióban készül, hanem másképp, újítottam rajta. 🙂 Még nem árulhatom el, de elég annyi, hogy én ma éjfélig vállaltam, hogy elkészítem, és fotókat, receptet küldök. Így miután hazaérkeztem, nekiálltam sütni. A receptet majd karácsony tájékán közlöm 🙂 
Másik „örömhír”, hogy a vegán zöldséges palacsinta receptem megjelent a STAR-A te recepted című magazin márciusi számában 🙂 Már kapható az újságárusoknál. 
Szép estét mindenkinek, és persze szép, örömben gazdag új hetet! 🙂 

Ezeket olvastad már?

Rakott kelbimbó (vegán)

vega_pokemontrainer4000

Igazi téli finomság ebédre. 🙂Hozzávalók:1 kg kelbimbó20 dkg jázminrizspóréhagyma – ízlés szerint6 dl szójatejszín2 ek. sörélesztőpehely4-5 ek. kenyérmorzsa3-4 ek. olajhimalaya...

Simit, azaz török perec

vega_pokemontrainer4000

Eliftől lestem a receptet. Először a receptes könyvbe készítettem, és ott úgy megízlett, hogy hazajőve ismét megsütöttem. Megint nagyon jól...

Csicseriborsó vagdalt

vega_pokemontrainer4000

Nagyon finom feltét, igazi fehérjebomba. Gyorsan elkészül és nehéz elrontani. 🙂 Fanni nagyon élvezte az elkészítést, és az evést is....