magdireceptek

Karobtorta málnával

Vegán karobtorta málnával?IGEN!!!

Hozzávalók:

15 dkg finomliszt
10 dkg teljes őrlésű tönkölyliszt
2 ek. karobpor 
1 cs. foszfátmentes sütőpor
10 dkg nyírfacukor
8 ek. olaj
2,5 dl növényi tej 
1 citrom leve

víz , nyírfacukor – a mázhoz

Elkészítés:

Előbb a száraz hozzávalókat keverjük össze, majd ehhez hozzáadjuk a nedveseket, összekeverjük és lisztezett, olajjal kikent formába tesszük és előmelegített sütőben 175 fokon 30 perc alatt kisütjük. 

Bármilyen krémet tehetünk bele (pl. kókuszkrémet, diókrémet, gesztenyekrémet), de magában, gyümölcsökkel  is fogyaszthatjuk. 

Ezeket olvastad már?

Érik a spenót a kertben!

  Szedtünk egy nagy tál spenótot a kertben, így tegnap reggelire zöldturmixot ittunk.  Hozzávalók: 1 tál spenót 2 banán  1...

Tavaszi receptpályázat

Míg a téli recept pályázatainak feldolgozását végezzük, illetve vasárnaptól elkezdtük lefőzni a szakácskönyvbe bekerülő ételeket, máris kiírtuk a tavaszi pályázatunkat...

Mandulás Raffaello golyó (vegán)

Ki ne szeretné a bolti Raffaellot? Íme, egy recept, amely kicsit pótolja a hiányát: Hozzávalók: 20 dkg kókusztejpor 18 dkg...