magdireceptek

Kapros zöldbabos raguleves

Mára és holnapra készült gazdag raguleves. A zöldbab levesről már írtam, most egy kicsit másképp készült: nem rántás, hanem habarás került bele (napraforgótejföllel és kis rétesliszttel), így raguleves lett belőle. De az ízesítés (főképp kapor, só, kömény, fokhagyma, hagyma) és a tartalom (zeller, krumpli, répa, zöldbab, most két rózsa karfiol is a mélyhűtőből) és az elkészítés is ugyanaz. 

Ezeket olvastad már?

Mozogjunk okosan! – könyvajánló

vega_pokemontrainer4000

Dolgozunk a receptes könyvön is (korrektorunk már átnézte, most van a grafikusnál), de eközben megjelentettünk egy másik könyvet is :),...

Gyermekkorom kedvenc itala….

vega_pokemontrainer4000

…a karamellás tej volt. 🙂 Ezt készítettem, mostani étkezési és ivási szokásainkhoz alakítva. 🙂 Hozzávalók: 2 kanál méz ( v. barna...

Pácolt tofu – bármikorra

vega_pokemontrainer4000

Nagyon szeretjük a tofut. A natúr kevésbé karakteres ízű, így ezt be szoktam pácolni, és addig áll ebben a lében...