magdireceptek

Kapros-fokhagymás és aszalt paradicsomos tofukőrözött

Tegnap este készítettem két fajta tofukőrözöttet.  Mivel nagyon finom lett, megosztom 🙂 
Valami hasonló lesz majd a receptes könyvben is, de nem teljesen ez 🙂
A recept: 
Kapros-fokhagymás:
1 füstölt tofut olívaolajjal elturmixoltam, tettem bele sót, sok kaprot és fokhagymát. 
 Aszalt paradicsomos:
1 füstölt tofut olívaolajjal elturmixoltam, tettem bele sót, fél kis üveg apróra vágott aszalt paradicsomot, kis köményt, hagymát, fokhagymát. 

Ezeket olvastad már?

Vegán karobos somlói

Ismét egy édesség. Egyik nagy kedvencünk. Hozzávalók: Diós piskótához: 20 dkg finomliszt20 dkg teljes őrlésű liszt20 dkg barna cukor10 dkg...

Datolyás zabkeksz – cukor nélkül

Gyors, egyszerű, finom. Ráadásul szombat este kaptunk egy nagyon kedves vendégünktől és mivel ízlett, ezért gyorsan elkértem a receptet és...