magdireceptek

Ismét saláta: spenót-pritaminpaprika

Ismét saláta a karácsonyi „habzsi-dőzsi” után.:-)

Hozzávalók:

15 dkg friss spenótlevél
1 kaliforniai paprika
4 ek. Alpro Yofu
1/2 citrom leve
1 csokor metélőhagyma
2 ek. 100% extra szűz olívaolaj
só – ízlés szerint
kb. 1/2 dl víz

Elkészítés:

A spenótleveleket alaposan megmossuk és egy tálba halmozzuk. A kaliforniai paprikát is megmossuk, és apró kockákra vágjuk.  Az öntetet (joghurt, citrom, só, olaj) összekeverjük. Tálalás előtt a zöldségekre öntjük.

Ezeket olvastad már?

Csőben sült babos palacsinta

Nálunk ha palacsinta kerül az asztalra, ünnepnap van 🙂 Így tegnap és ma is ünnepeltünk 🙂 Hozzávalók a palacsintához: 1...

Vegán őszibarackos „krémtúró”

Hozzávalók: 1 doboz őszibarackos Alpro szójajoghurt    (lehet más ízesítésű is) 3 ek. Alpro natúr joghurt15 dkg főtt köles10 dkg natúr...

Csicsókás fokhagymakrémleves

Igazi betegség-űző leves. Hozzávalók: Hozzávalók: 4 db közepes csicsóka 2 fej fokhagyma 1 kisebb vöröshagyma 10 dkg kesudió víz (amennyit...