magdireceptek

Újhagymás muffin (vegán)

Hozzávalók:

25 dkg finomliszt
½ csomag foszfátmentes sütőpor
6 ek. olívaolaj
2,5 dl víz
2 szál újhagyma
10 dkg kukorica
15 dkg pritaminpaprikás tofu

himalaya só– ízlés szerint

Elkészítés:

A lisztet és a sütőport összekeverjük. Megsózzuk, belevágjuk a újhagymát, beleszórjuk a kukoricát és az apró kockákra vágott tofut. Belemérjük az olajat, vizet és alaposan összekeverjük. Muffin formában 30 perc alatt, 180 fokos lángon kisütjük.

Ezeket olvastad már?

Vegán hajdinafasírt

Nagyon finom, amikor épp nem önmagában, kenyérrel és salátával ettük, akkor itthon készített tortillába tettük grillezett tofuval és cukkinivel, paradicsommal. ...