magdireceptek

Hummusz, magyarosítva

Hozzávalók:

10 dkg csicseriboró
kb. 2-3 dl víz
ízlés szerint só
borspótló
1 nagy csokor petrezselyem
1 kisebb fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
vegán majonéz 

Elkészítés:

A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben megfőzzük. Közben a hagymát felvágjuk és vízen megpároljuk. Egy tálba tesszük a megfőtt csicseriborsót, hozzáadjuk a 3 ek. vegán majonézt, fokhagymát, párolt hagymát, borspótlót, sót, és mindezt botmixerrel homogén állapotúra zúzzuk. A petrezselymet a legvégén vágjuk hozzá.  

Ezeket olvastad már?

Zöldséges zakuszka

vega_pokemontrainer4000

Az egyik legfinomabb pástétom. Érdemes elkészíteni. Hozzávalók: 1 kg padlizsán4 fej vöröshagyma3 szem paradicsom1,5 kg kápia paprika1/3 kg sárgarépa2 szem...

Vegán linzer 2.

vega_pokemontrainer4000

Tegnap Nóránál olvasgattam és bukkantam rá erre a receptre, melyet kisebb módosításokat követően hamar el is készítettem 🙂 Sütéssel együtt...

Flódnitorta

vega_pokemontrainer4000

Ez a süti igazi téli, laktató finomság. Vasárnap (tegnap) tortaformában készítettem, édesapám születésnapjára -ma késő este leptük meg vele.  A...