magdireceptek

Hidegen készíthető vegán málnakrémleves

Ismét egy rózsaszín étel, arra az esetre, ha visszatér a nagy meleg, nálunk ma eső helyett már süt a nap. 🙂


Hozzávalók:

50 dkg málna
4 ek. nyírfacukor
2 dl növényi tejszín
1 csomag málnás pudingpor (hidegen készíthető), hanem kapunk, lehet vaníliás puding
4+2 dl kukoricatej (vagy Alpro vaníliás tej)

Elkészítés:

A pudingot 4 dl növényi tejjel kikeverjük. Egy másik tálban a tejszínben a nyírfacukrot kikeverjük. A málnát is felöntjük annyi tejjel, amennyi ellepi (kb. 2 dl) és összeturmixoljuk. Amikor készen van ez a három külön kikevert alkotóelem, összeöntjük, összekeverjük és hűtőben összeérleljük.  

Ezeket olvastad már?

Gyümölcsös köleskoch

Ez volt a tegnapi és mai reggelink is. Hozzávalók: 1 csésze köles3 csésze kukoricatej 2 ek. nyírfacukor25 dkg meggy15 dkg...

Szezámos rántott tofukockák

Mai nap kedves barátaink vannak nálunk, nekik (is) készült  petrezselymes krumpli, fokhagymás uborkasaláta és  szezámos bundában sült tofukockák, amihez babonéz...