magdireceptek

Hidegen készíthető vegán málnakrémleves

Ismét egy rózsaszín étel, arra az esetre, ha visszatér a nagy meleg, nálunk ma eső helyett már süt a nap. 🙂


Hozzávalók:

50 dkg málna
4 ek. nyírfacukor
2 dl növényi tejszín
1 csomag málnás pudingpor (hidegen készíthető), hanem kapunk, lehet vaníliás puding
4+2 dl kukoricatej (vagy Alpro vaníliás tej)

Elkészítés:

A pudingot 4 dl növényi tejjel kikeverjük. Egy másik tálban a tejszínben a nyírfacukrot kikeverjük. A málnát is felöntjük annyi tejjel, amennyi ellepi (kb. 2 dl) és összeturmixoljuk. Amikor készen van ez a három külön kikevert alkotóelem, összeöntjük, összekeverjük és hűtőben összeérleljük.  

Ezeket olvastad már?

Paradicsomos-krumplis tészta

vega_pokemontrainer4000

Elsőre nem egy megszokott párosítás. Azonban az a története, hogy Fanni odavan a paradicsomszószos tésztáért. hagymás alapra mindig valami más...

Vegán rácsos

vega_pokemontrainer4000

Olyan egyszerű, hogy tegnap kb. 10 perc alatt összekészítettem és 20 perc alatt kisült. És nagyon-nagyon finom is. Hozzávalók: 25...

Mandulatej

vega_pokemontrainer4000

Egy kis karobbal Ma a házi müzlihez mandulatejet készítettem. Forrásban levő vízbe szórtam egy zacskó (200 gr) mandulát, kb. 1...