magdireceptek

Hideg saláta forró napokra

Hozzávalók:

1/4 fej fejeskáposzta

2 sárgarépa

4-5 db kovászos uborka

1 fej vöröshagyma

2 doboz Vegaföl

8 ek. tojás nélküli majonéz

só, cukor – ízlés szerint

Elkészítés:

A hozzávaló zöldségek közül a sárgarépát, hagymát meghámozzuk, vékony csíkokra szeljük. A káposztát lereszeljük, uborkát felvágjuk. Egy másik tálban elkészítjük az öntetet: összekeverjük a hozzávalókat, majd a zöldségekre locsoljuk. Behűtve tálaljuk.

Ezeket olvastad már?

Hideg saláta forró napokra

Hozzávalók: 1/4 fej fejeskáposzta 2 sárgarépa 4-5 db kovászos uborka 1 fej vöröshagyma 2 doboz Vegaföl 8 ek. tojás nélküli...

Spenótos-diós grissini

Igazi uzsonna, nemcsak gyermekeknek. 🙂 Fannink hála Istennek, a sóskán kívül mindent nagyon szeret. A zöldségek jöhetnek éppúgy, mint a...

Zakuszkás-szezámos csiga

Tegnap este sikerült a „számunkra tökéletes vegán flódni”-t előállítanom:)), és ha már élesztővel dolgoztam, többet futtattam fel. Megérte, ezentúl gyakran...