magdireceptek

Hideg saláta forró napokra

Hozzávalók:

1/4 fej fejeskáposzta

2 sárgarépa

4-5 db kovászos uborka

1 fej vöröshagyma

2 doboz Vegaföl

8 ek. tojás nélküli majonéz

só, cukor – ízlés szerint

Elkészítés:

A hozzávaló zöldségek közül a sárgarépát, hagymát meghámozzuk, vékony csíkokra szeljük. A káposztát lereszeljük, uborkát felvágjuk. Egy másik tálban elkészítjük az öntetet: összekeverjük a hozzávalókat, majd a zöldségekre locsoljuk. Behűtve tálaljuk.

Ezeket olvastad már?

Póréhagymás diófasírt

Ezt a receptet itt olvastam, és némi átalakítás után készítettem el a mai borsófőzelék mellé.  Hozzávalók:20 dkg darált dió 4...

Rizskása puding eper-málnaszósszal

A Biorganik nagyon finom és egészséges instant kásákat forgalmaz, érdemes „nehezebb napokra” beszerezni, hogyha nincsen is idő, vagy ha éppen...