magdireceptek

Diós répatorta

Egyik kedvenc téli süteményem.

Hozzávalók:

2 bögre liszt (fele teljesőrlésű, fele finomliszt)

2 csésze reszelt sárgarépa

1 bögre apróra darabolt dió, mandula, kesudió – vegyesen

1/2 bögre kókuszolaj

1 reszelt alma

1/2-1 bögre barnacukor (ízlés szerint)

2-2 tk. fahéj, gyömbér(por)

3 tk. sütőpor

1 tk. szódabikarbóna

Elkészítés:

Külön-külön kikeverjük a száraz és a nedves összetevőket. Majd egybevegyítjük, alaposan összekeverjük és olajozott, lisztezett tesiben 180 fokon kb. 40 perc alatt kisütjük.

A recept Zizitől származik.

Ezeket olvastad már?

Vegán „mézes” sütemény

Magdi

Mézes süti vegánoknak, méz nélkül? Igen! Ráadásul egy fenséges Naked Noble krémmel és aszalványokkal, olajos magvakkal bolondítottam meg. Mutatom is...

Fűszeres-bundás sárgarépagolyók

vega_pokemontrainer4000

A zöldségek bundában történő kisütése remek alkalom arra, hogy a „nemszeretem zöldségeket” megetessük gyermekünkkel. Nos, ez a recept is ilyen...

Vegán áfonyás keksz

vega_pokemontrainer4000

Hipergyors és finom keksz, téli csemege gyanánt.  Hozzávalók: 16 dkg finomliszt (fele teljes kiőrlésű)6 dkg apró szemű zabpehely2 ek. karob1...