20 perc időráfordítással elkészíthető finom ebéd? Igen! 🙂 Kifőztem fél kg penne tészát, és közben készítettem egy finom zöldségpörköltet is: 1 fej hagymát kevés vízen megpároltam, erre tettem rá 250 dkg mexikói zöldségekeveréket (én tettem el: kertünkből való borsó, kukorica, répa van benne), majorannát, fokhagymát, köményt, borsikafüvet, sót, pirospaprikát, olajat. Felöntöttem annyi vízzel, amennyi ellepte. Amikor megpuhultak a zöldségek, kevés zabtejszínt és 3 ek. lisztet kevertem hozzá. Megvártam, amíg rotyog egyet, majd lezártam. Összekevertem a megfőtt, leszűrt tésztával, egy hőálló edényt kiolajoztam, ebbe tettem bele, majd a tetejére zabtejszín és szezámmag került, és közepes lángon kisütöttem. Nagyon finom lett!:)
Újra kapható A tél ízei – AKCIÓ :)
A tavaly kolléganőmmel közösen kiadott A tél ízei című vegán szakácskönyv 1,5 hónap alatt elfogyott, sikerkönyv lett belőle. Közel 50...
