magdireceptek

Csicseriborsó-olívabogyó-koriander pástétom :)

Ez az egyik szendvicsünkbe készült. Nagyon finom, érdemes kipróbálni.

Hozzávalók:

1 konzerv csicseriborsó
2 ek. extra szűz olívaolaj
2 csipet só
kevés víz, amennyit felvesz
1 csokor koriander, felaprítva
5-10 szem olajbogyó

Elkészítés:

Nagyon egyszerű: összeturmixoljuk a csicseriborsót, hozzákeverjük az olajat, sót, felaprított koriandert, és a nagyon apróra vágott olajbogyót. Kapribogyót is adhatunk hozzá.:-)

Ezeket olvastad már?

Csicseriborsó vagdalt

Nagyon finom feltét, igazi fehérjebomba. Gyorsan elkészül és nehéz elrontani. 🙂 Fanni nagyon élvezte az elkészítést, és az evést is....

Sült, fűszeres sütőtök

Próbáltátok már a sütőtököt máshogyan is elkészíteni? Én nagyon szeretem sósan: pl. krumplipürébe keverve, fasírtnak vagy salátának elkészítve. Most azt...