Ma a vegán panírba tettem búzacsírát és magokat is. Egyébként a szokásos módon készítettem a rántott padlizsánt: vízbe áztattam a padlizsánt, hogy „ragadjon rá a liszt”, majd lisztbe forgattam, ezután jött a vegán panír keverékbe mártás (=grahamliszt+fokhagyma+kurkuma+víz+búzacsíra+só–mindebből sűrű palacsintatészta készült), majd a négy maggal megszórt morzsa (összetört tökmag + szezámmag, lenmag, napraforgómag). Ezután enyhén olajozott tepsiben sütöttem ki (félidőben forgattam). Nagyon finom, ropogós lett. 🙂 Krumplipürével és paradicsomsalátával tökéletes ebéd volt. 🙂
Póréhagymás kínai kel saláta
Nagyon egyszerű, finom, egészséges, olcsó saláta 🙂 Hozzávalók: 1 szál póréhagyma1/2 kínai kel15 dkg olajbogyó15 dkg natúr tofu4-5 ek. extra...